Пирс Морган: Мадона је Конан Варварин

Агенције
Пирс Морган: Мадона је Конан Варварин

ЛОНДОН - Британски телевизијски водитељ и новинар Пирс Морган описао је манекенку Кејт Мос као "одвратно мало створење", док је за поп пјевачицу Мадону рекао да личи на Конана Варварина.

Овај 46-годишњи новинар, који води емисију на CNN-у "Пирс Морган вечерас", рекао је да мрзи Мосову (38).

"Кејт Мос је потпуно језива. Кад би људи сазнали каква је била, никада не би више били заинтересовани за њу", рекао је он. Морган је са Мосове прешао на Мадону рекавши да су њене руке "ужасавајуће" и да "гледајући њу имате утисак као да гледате Конана Варварина".

"Она чак изгледа више као Варварин у неким моментима, језиво гротескно", истакао је он.

Водитељ је испричао да је, када је добио посао на CNN-у, забранио Мадону заувек у својој емисији.

"Она је рекла да никада није чула за мене, али обоје знамо да лаже", рекао је Морган. Он је истакао да не мрзи читав Холивуд и упутио је неколико комплимената глумицама Камерон Диаз и Гвинет Палтроу.

"Гвинет је аутсајдер, много је занимљивија него што мислите. Када сам је питао за њену репутацију рекла ми је да је била скромна, љупка, заносна, невина госпођица...осим у спаваћој соби", испричао је Морган.

"Много сам се смијао са Камерон. Она је добра и забавна дјевојка. Жели да дође код мене у емисију само када има нешто паметно да каже, рекао је новинар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана