Пирс Броснан у Београду прославио 60. рођендан

Блиц
Пирс Броснан у Београду прославио 60. рођендан

Београд - Холивудска звијезда која је у недјељу допутовала због снимања филма” Новембар ман” синоћ је свечано обиљежила улазак у седму деценију у новобеоградском ресторану “Џери”, преноси “Блиц”.

- Хвала свима што сте дошли на мој рођендан, а посебно онима који су ми га организовали. Ово је прилика да се заједно опустимо пред сам почетак великог посла који нас чека - рекао је Пирс Броснан званично поздравивши своје госте на 60. рођендану.

Како то обично бива када је славни Холивуд у питању, слављеник је на своју забаву дошао посљедњи, а отишао први.

Можда није баш тако било, али тачно је да је Пирс Броснан каснио скоро пола сата на своју рођенданску журку коју му је организовала ЊИП продукција, као његов домаћин у Србији.

Локал у коме је славио добро је чувало обезбјеђење, тако да осим званица нико није могао да уђе.

Међу онима који су синоћ тамо третирани као непожељни били су и Милица Милша, Жарко Јокановић и Владимир Божовић, којима ни препознатљивост није омогућила дружење са славним глумцем.

Пирс је био лијепо расположен и љубазно се поздравио са свих стотињак званица, углавном сарадника на холивудском остварењу чије снимање само што није почело у Србији.

Док су се остали гостили специјалитетима са шведског стола, Пирс је углавном пио воду, али српској пити ипак није могао да одоли иако је у истом ресторану неколико часова раније обилно вечерао.

Послије сат  и по времена од почетка журке на Броснанов сто за којим је сједио са Индијом Оксенберг, својим асистенткињом и унуком принцезе Јелисавете Карађорђевић, стигла је велика чоколадна торта.

Пошто је као прави домаћин исјекао торту и наздравио шампањцем, Броснан се готово непримјетно удаљио из ресторана и отишао на спавање у хотел у ком је смјештен, а који се налази у самом центру Београда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана