Пирс Броснан стиже у Београд у мају

Блиц
Пирс Броснан стиже у Београд у мају

Београд - Пирс Броснан, чувени Џејмс Бонд, долази почетком маја у Србију гдје ће снимати филм “The November man”, пројекат који већ дуго жели да ради, преноси “Блиц”.

Холивудска звијезда ће, како незванично сазнајемо, 22. априла са филмском екипом почети снимање у Црној Гори.

Већ су договорене локације, а био је само проблем да се уклопе сви термини.

Послије тога, екипа се сели у Србију, гдје ће снимати у Београду и вјероватно у Новом Саду.

Филм “The November man” ће режирати Роџер Доналдсон који је са Броснаном сарађивао на остварењу “Дантеов врх”, а главног Пирсовог противника ће играти Доминик Купер.

- Унапријед се радујем сарадњи са Домиником и Роџером и намјери да снимимо заиста сјајан филм - изјавио је недавно Броснан за америчке медије.

Радњу филма носи бивши оперативац CIA (Броснан), који је позван да учествује у мисији која је за нега веома лична јер мора да се бори против свог бившег ученика (Купер) те је уплетен у смртоносну игру која укључује високе званичнике CIA и руског предсједника.

Броснан, шармантни Ирац са холивудском каријером, боравио је раније у Београду, а 1986. године је снимао филм и серију „Пут око свијета за 80 дана”.

Недавно је изјавио да памти Београд као мјесто гдје му је било лијепо када је у њему боравио, иако је у том периоду живота још градио каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана