Пипл: Кери Вашингтон најбоље обучена

Aгенције
Пипл: Кери Вашингтон најбоље обучена

Кери Вашингтон, звијезда ТВ серије "Скандал", најбоље је обучена особа у протеклој години по мишљењу милиона читалаца магазина "Пипл".

Како преносе агенције, 36-годишња тамнопута глумица, коју је публика недавно могла да види и у филму "Ђангова освета" Квентина Тарантина, нашла се на челу листе модних икона 2013. на којој су и глумице Џенифер Лоренс и Кејт Босворт као и пјевачица Соланж Ноулс.

Извршна уредница листа Елизабет Споркин казала је да је ове године у тренду био дамски стил облачења за који је, како је истакла, Кери најодговорнија.

Лијепа Кери удала се овог љета у Сан Франциску за професионалног играча америчког фудбала Намдија Асомугу. Славни пар се вјенчао 24. јуна на приватној церемонији, а копију извода из матичне књиге вјенчаних поставио је на свој интернет сајт. Детаља са вјенчања у јавности је било мало, а из матичне књиге се види да су свједоци приватне церемоније били родитељи глумице. Ово је први брак за 36-годишњу Кери. Са бившим вјереником Дејвидом раскинула је 2007. године.

Џенифер Лоренс, овогодишња добитница "Оскара" за најбољу женску улогу у филму "У добру и у злу", има најбољи избор одјеће високе моде, док је њена колегиница Џесика Честејн, звијезда драме "00.30 Тајна операција", најљепша на црвеном тепиху.

Бијонсина сестра, Соланж Ноулс, има, по мишљењу читалаца магазина најсмјелији стил, а звијезда "Аватара" Зои Салдана најбоље носи џинс одјећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана