Пипа стаје на луди камен у Шкотској

Aгенције
Пипа стаје на луди камен у Шкотској

Пипа Мидлтон, млађа сестра војвоткиње од Кембриџа Кејт Мидлтон, планира да своје вјенчање са Ником Џексоном организује у Шкотској.

Извори блиски краљевској породици открили су да се Пипа одлучила на овај потез јер се плаши да њено вјенчање неће бити ни близу оног који су организовали њена сестра и принц Вилијам.

Британски медији наводе да је Нико препустио цијелу организацију Пипи, а да је он задужен само за организовање меденог мјесеца који ће провести на егзотичним острвима Кариба.

Филипа Шарлот Мидлтон рођена је 1983. године као друго од троје дјеце у породици Мидлтон. Једина сестра данашње британске принцезе школовала се у Шкотској, студирајући енглеску књижевност на Универзитету у Единбургу.

Недуго послије студија основала је онлајн магазин "Тхе Партџ Тимес", који се, баш као и компанија њених родитеља, бави свим могућим детаљима у вези са организацијом забава. Веза Пипине сестре са принцом Вилијамом донијела је и њој публицитет - острвски медији су од самог почетка хтјели да знају све о млађој сестри принчеве изабранице.

Нико је одрастао у породици средње класе, а ради као банкар. Са Пипом се упознао у једном лондонском ноћном клубу, послије чега су се почели дружити, а у марту су били у једном швајцарском одмаралишту. Послије тога се буквално нису одвајали, а у септембру се појавила вијест да се ће се вјенчати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана