Пипа Мидлтон: Прославила сам се на рачун сестре, њеног мужа и своје задњице

Aгенције
Пипа Мидлтон: Прославила сам се на рачун сестре, њеног мужа и своје задњице

Млађа сестра војвоткиње од Кембриџа Пипа Мидлтон која се прославила након краљевског вјенчања, признала је да је популарност стекла због сестре, зета и нејвероватне пажње које је у медијима изазвала њена задњица.

- Свјетску популатност прије своје тридесете године стекла сам захваљујући својој сестри, зету и својој задњици - признала је 29-годишња Пипа Мидлтон.

Сестра војвоткиње од Кембриџа додала је да ће једног дана боље разумити смисао свега овога и да је за сада њено медијско појављивање испуњено успонима и падовима.  

- Сигурно је да имам могућности о којима други могу само да сањају, али сам у суштини типична дјевојка у својим двадесетим која гради каријери и труди се да представи себе у овим, мало је рећи, чудним околностима - изјавила је Пипа.

 Млађа сестра Мидлтон рекла је да је по природи оптимиста и да се лако суочава са изазовима. Њена прва књига "Прослава", о томе како се спрема савршена прослава, наћи ће се данас у оквиру пилот издања на 24 стране у магазину "Ти",  а у званичној продаји ће бити до краја мјесеца.   

Њена књига представља својеврсни водич за организовање кућних прослава, а базирана је на искуству које је Пипа стекла на организовању породичних забава и у лондонској компанији "Тејбл ток".  

- Знам да ће многи купити моју книгу због радозналости. Увјреравам ваа да сам ја више него ви изненађена толиким писањем о мени, када сам до сада урадила тако мало на свом личном представљању - рекла је Пипа Мидлтон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана