Пипа дошла видјети нећака, стриц Хари још га није видио

Aгенције
Пипа дошла видјети нећака, стриц Хари још га није видио

Лондон - Новорођени принц провео је прву мирну ноћ у породичном дому, након бурног дана када су стотине људи стајали испред болнице и ишчекивали када ће се принц Вилијам и Кејт Мидлтон појавити на вратима.

Принц Вилијам рекао је јуче како још увијек размишљају о имену, наводно јер су он и Кејт прво хтјели видјети лице свог прворођенца и упознати га како би изабрали најприкладније име за будућег краља.

Наиме, када је 1982. године рођен принц Вилијам, његовим родитељима требало је седам дана да одлуче о имену, док је краљици 1948. године требало пуних мјесец дана да да име принцу Чарлсу.

Након што су напустили болницу испред палаче Кенсингтон дочекала их је Кејтина сестра Пипа Мидлтон и помазила нећака којег су потом представили остатку породице.

Вилијамов брат Хари тренутно је на дужности, а извори тврде да је рекао како једва чека видјети нећака и да је одушевљен што је постао стриц.

Британска краљица Елизабета данас је у Кенсингонској палачи посјетила свог првог пранунука, који је у уторак навече с родитељима Кејт и Вилијамом довезен из родилишта болнице Сент Мери.

Још синоћ краљица је изјавила како је одушевљена. Краљевску бебу у болници су јуче посјетили Кејтини родитељи те Вилијамов отац, принц Чарлс и његова супруга Камила.

Кејт као Лејди Ди

Када је у јуну 1982. године јавности представила свог сина Вилијама, принцеза Дајана је носила зелену хаљину с бијелим тачкицама, док је Кејт носила сличну само плаве боје. Погледајте како је то изгледало некада, а како сад...

Након што се породила у понедељак, војвоткиња од Кембриџа синоћ је приказала јавности свог сина, испред болнице Света Марија у Лондону. Уз тридесетједногодишњу Кејт све вријеме је био супруг Вилијам коме је убрзо након изласка из болнице предала сина у наручје.

Плава хаљина на бијеле тачкице неодољиво је дезеном подсјећала на ону коју је давне 1982. године принцеза Дајана. Она је тада махнула окупљена, насмијешила им се и с принцом Чарлсом напустила болницу, након чега се упутила у Кесингтонску палату, као што су то синоћ урадили и Вилијам и Кејт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана