Пинк - Супруг највећа инспирација

Маријана Миљић
Пинк - Супруг највећа инспирација

Америчка поп-рок пјевачица Пинк са својим синглом "Just Give Me a Reason" и посљедњим албумом "P!nk – 'Truth about love" већ мјесецима не силази са врха свјетских топ-листа.

Прије неколико мјесеци снимила је провокативни спот за поменуту пјесму, у којем главну мушку улогу има њен супруг Кери Харт. Пар у споту измјењује њежности на кревету, а Пинк је при том обучена само у секси грудњак и гаћице. Вруће сцене измјењују се с нешто њежнијим кадровима у којима је Пинк приказана с колегом Нејтом Реусом из групе "fun", с којим је отпјевала овај дует.

Пјевачици је управо супруг највећа инспирација за писање пјесама. Недавно се, међутим, пожалила да он не мари за то, чак ни када га вријеђа у текстовима.

- То ме излуђује јер тако покушавам нешто да му кажем - објаснила је Пинк.

Пинк је крајем 2012. објавила шести студијски албум "P!nk – 'Truth about love" који је настао послије дуге паузе током које је била посвећена дјетету и породици. Албум је постигао велики успјех.

На албуму је 13 пјесама, а на једној гостује и Еминем. У пјесми "True Love" гостује њена колегиница Лили Ален.

Готово све пјесме су освојиле и публику и критичаре, а осим "Just Give Me a Reason" издвојиле су се и "Try", те најавни сингл "Blow Me (One Last Kiss)".

Овај албум је њена прва сарадња с продуцентом Грегом Курстином.

Алесија Бет Мур, како је право име ове пјевачице и двоструке добитнице награде "Греми", свјетску популарност постигла је 2000. године, синглом "There You Go" и дебитантским албумом "Can't Take Me Home". Албум је постигао двоструки платинасти тираж у САД, продат је у пет милиона примјерака широм свијета.

Други студијски албум "M!ssundaztood" који је издала 2001. године, њен је најпродаванији албум.

Њен отац је свирао гитару и пјевао јој па је Пинк одмалена жељела да постане рок звијезда. У средњој школи придружила се свом првом бенду, "Middleground", који није стекао популарност. Са 16 година придружила се трију "Chice", а убрзо је почела да пјева пратеће вокале за Дајану Рос.

Супруг

Пинк је свог супруга, који је професионални мото-крос возач, упознала 2001. године. Запросила га је на једној трци у Калифорнији 2005, држећи таблу на којој је на једној страни писало "Хоћеш ли ме оженити", а на другој "Озбиљно мислим".

Пар се вјенчао 2006. на плажи у Костарики. Послије двије године брака одлучили су да се растану. Остали су добри пријатељи, а помирили су се 2009. године и убрзо добили кћеркицу Вилоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана