Пинк Пантери опљачкали Ким

Агенције
Пинк Пантери опљачкали Ким

Петорица мушкараца опљачкали су америчку ријалити звијезду Ким Кардашијан уз пријетњу оружјем у њеној хотелској соби у Паризу и отели јој накит вриједан више милиона долара, али у том инциденту нико није повријеђен.

Неименовани извор је рекао да се пљачка догодила јуче ујутро око три часа, али није навео у којем париском хотелу. Медији су објавили да су Кардашијанову у њеној соби опљачкали маскирани мушкарци који су били прерушени у полицајце.

Америчка ТВ звијезда, која се у француској престоници налази како би присуствовала Париској недјељи моде, "веома је потресена, али није повријеђена у инциденту", наводе амерички медији.

Наиме, извори за "Дејли мејл" истичу да су двојица мушкараца везали старлету, ставили јој лисице и склонили је у каду у купатилу. Ким их је наводно молила да јој поштеде живот и говорила да има малу дјецу код куће.

Пљачкаши су тачно знали шта раде - узели су кутију с накитом у вриједности од шест милиона долара и прстен који вриједи четири милиона долара, али се процјењује да је свеукупно украдено драгоцјености у износу од око 16 милиона долара.

Поред накита и драгоцјености, старлети су украдена и два скупоцјена мобилна телефона у којима су многе њене приватне информације.

Пљачку је, како наводе, извела озлоглашена банда по имену "Пинк Пантер" из Србије. Они су активни од 1999. године и процјењује се да су до сада украли више од 300 милиона евра у накиту, у 380 оружаних пљачки које су извели.

Чим је дознао вијест о пљачки, њен супруг, репер Кање Вест је прекинуо наступ који је био у току у Њујорку, извинио се публици и навео да је ријеч о "породичној ситуацији", а затим је напустио бину. Дошао је по њу приватним авионом и заједно су одлетјели из Париза кући у Америку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана