Пиксијева дјеца живе као богаташи са Беверли Хилса

Агенције
Пиксијева дјеца живе као богаташи са Беверли Хилса

Породица фудбалске легенде Драгана Стојковића Пиксија ових дана је у жижи интересовања, али не лијепим поводом.

У стан њиховог сина Марка (21) у Лондону упали су лопови и из њега украли торбицу с документима и кључеве од "ферарија" који вриједи око 150.000 евра, а који је добио за 19. рођендан.

Иако су Пикси и његова супруга Снежана жељели да њихов син дође код њих у Француску, он је ипак остао у Лондону, а полиција ће патролирати испред његове куће. Иначе, Марко у Лондону студира менаџмент на једном од престижних факултета. Пиксијева супруга Снежана изјавила је у једном интервјуу да Марко умије да преузме улогу главе породице када њихов отац није са њима, као што се дешавало током љетовања. За свог сина каже да је њен мезимац, да води рачуна о њој и сестрама и да је прави џентлмен. Марко је иначе најмлађе дијете у породици Стојковић и има старије сестре Ању и Андреу.

Ања (23) је одувијек показивала склоност ка дизајну, па се и одлучила за студије модног дизајна које је завршила на факултету Сентрал Сент Мартинс у Лондону, а посљедњи семестар била је на престижном Универзитету Колумбија у Њујорку. Неколико мјесеци је радила у јапанском издању часописа "Вог", гдје је стицала искуство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана