Пике и Шакира воле се јавно

Глас Српске
Пике и Шакира воле се јавно

Aргентински таблоид "Caras" објавио је на свој насловној страни фотографију на којој се љубе шпански фудбалер Барселоне Жерард Пике (24) и атрактивна поп-пјевачица Шакира (34).

Тиме су окончане све спекулације о њиховој вези које су посљедњих мјесеци изазивале велику пажњу свјетских медија.

Шпанског фудбалера опсједали су "папараци" још од Свјетског првенства у Јужноафричкој Републици када је наводно започела њихова веза. Све је озваничио Пике недавним објављивањем заједничке фотографије на прослави рођендана путем свог "Фејсбук" профила.

Популарна колумбијска поп-пјевачица, аутор химне са СП у ЈAР-у Waka-Waka, раскинула је везу дугу једанаест година са Aнтониом де ла Руом, најстаријим сином бившег аргентинског предсједника Фернанда де ла Руе, у августу прошле године, а вијест је службено потврдила тек у јануару ове године.

Ускоро би Шакира наводно требало и да се пресели у Шпанију, али не код десет година млађег Пикеа, већ код своје сестре која тамо живи. Вила у предграђу Барселоне већ је изнајмљена.

Барселонин дефанзивац Жерард Пике почетком овог мјесеца потврдио је фотографијом на својој "Фејсбук" страници љубавну везу са колумбијском пјевачицом Шакиром, те на тај начин удовољио жељи свог тренера Жозефа Гвардиоле.

Њихова романса је започела на Свјетском фудбалском првенству у ЈAР-у на којем се Пике са шпанском фудбалском репрезентацијом окитио златом, а на којем је Шакира била задужена за пјевање химне такмичења. Медији су од тада данима опсједали Пикеову кућу у нади да ће се домоћи заједничке фотографије пјевачице и фудбалера за коју се могло зарадити и 150.000 евра. Цијела ситуација наштетила је Пикеу, којем је Гвардиола поручио да објави везу како би се у потпуности могао концентрисати на фудбал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана