Пике би могао носити Шакирино име на дресу Барселоне након бурног растанка

ГС
Foto: Архива

Дефанзивац Барселоне Жерард Пике могао би бити приморан да носи име своје бивше партнерке Шакире на дресу каталонског клуба.

Према писању шпанских медија, колумбијска пјевачица могла би бити сљедећа која ће имати користи од спонзорства каталонског клуба са Спотифајем након што су у недјељном Ел Класику против Реала промовисали чувеног репера Дрејка.

Наиме, Дрејк је постао први умјетник који је премашио бројку од 50 милијарди стримова на Спотифају, а с обзиром на чињеницу да је ова стриминг платформа спонзор каталонског клуба, на дресу се нашао Дрејков лого.

Шакира ће ускоро објавити свој нови сингл „Monotonia“ и већ је изазвала шпекулације да пјесма описује њен раскид с Пикеом након 11 година, с којим има и двоје дјеце.

Спортски новинар из Барселоне Мојс Лоренс тврди да је близу склапање уговора кроз Спотифај партнерство са пјевачицом чији би се лого требао појавити на дресу Барселоне.

Пикеа, који сада излази са Кларом Киа Марти (23), тренер Барселоне Ћави Ернандез је изоставио неколико утакмица ове сезоне, а постоје индиције да га се клуб планира ријешити, пише Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана