Пијану Кају избацили с вјерениковог наступа!

Курир
Пијану Кају избацили с вјерениковог наступа!

Београд - Први дан августа Катарина Остојић Каја неће памтити по фантастичном наступу њеног вјереника Џуниора Џека, већ по срамоти која се ових дана препричава у српској престоници.

Због бахатог и разузданог понашања усљед пијанства пјевачицу су наглавачке избацили из престижног клуба ЦДЛЦ у Барселони!

Чак ни то што се позивала да је вјереница звијезде те вечери није успјело да умилостиви обезбјеђење да јој дозволи останак.

- Дошла је изузетно дотерана и, док је била трезна, понашала се бахато и све је гледала с висине. Међутим, када се атмосфера у клубу загрејала, певачица је почела да пије. И није стала све док није реаговало обезбеђење, пошто је покушала да се попне на сто, па на гарнитуру у сепареу, тетурала се по клубу и обарала чаше са столова. Када су је љубазно замолили да седне или да напусти клуб, почела је да урла да је она Џуниорова вереница, да не могу тако да се понашају према њој и слично. Хистерисала је све док јој нису запретили да ће звати полицију! - препричава извор "Курира".

Он додаје да је овом нечувеном бламирању присуствовали и ватерполисти Србије, који су изашли у град након што су поражени од Шпаније.

У више наврата смо покушали да се чујемо с Кајом на бројеве познате редакцији, али је остала недоступна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана