Пијану Данијелу скинули са бине

Глас Српске
Пијану Данијелу скинули са бине

Иако се и раније шушкало да Данијела Вранић воли мало више да попије, није се од ње баш очекивало да због алкохола изневјери публику и послије десет минута "пјевања" напусти бину. Наиме, Вранићева је у суботу увече наступала у клубу "Трокадеро" у Будви, али је убрзо, због обезнањеног стања, многобројне посјетиоце оставила у "рукама" бенда који је пратио. Данијела је пјевала са "Креатив" бендом и послије поноћи је изашла на сцену видно пијана.

- Њено пјевање је било критично и сви су били у чуду, јер има надимак "краљица сплавова". Људи су послије десетак минута њене интерпретације изгубили стрпљење и кренули са довикивањем. Убрзо су и пјевачица и менаџмент клуба схватили да је најбоље да направи малу паузу - прича извор који се нашао на лицу мјеста.

Он додаје да је потом пјевачица тетурајући се сишла са бине, а бенд је наставио да свира, покушавајући да направи атмосферу као да је Данијела ту.

- Сви су били у шоку! Музичари су касније неколико пута најављивали да ће Вранићева да се врати на сцену, али око три сата ујутру људи су полако почели напуштати "Трокадеро", јер ње није било - додаје неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана