Пијан снимао сцене у Харију Потеру

Глас Српске
Пијан снимао сцене у Харију Потеру

Британски глумац Данијел Редклиф у свом посљедњем интервјуу признао је запањујућу чињеницу, а то је да је током снимања неких сцена за "Харија Потера" био пијан!

Данијел Редклиф, који се прославио главном улогом у филмовима о малом чаробњаку признао је да је када је прославио свој 18. рођендан, до касно у ноћ био будан и пио алкохолна пића, због чега је на снимања често долазио пијан.
Данас двадесетдвогодишњи глумац признаје да се тешко носио с притиском и славом, као и да је мало недостајало да  себи уништи живот када се током снимања филма "Хари Потер и принц мијешане крви" одао алкохолу.
- Склон сам зависности. То је био проблем. Људи с таквим проблемима неријетко их скривају. Било је лоше, не желим улазити у детаље, али стварно сам свакодневно много пио, односно сваке ноћи. Искрено могу да кажем да нисам пио на сету, али сам на снимања долазио пијан, имао сам мртав поглед - објаснио је британски глумац.
Иако, како је признао, никада није пио на самом снимању, његов проблем с алкохолом имао је јак утицај на њега и чинио га "тупим". Данијел је тако недавно признао да је послије готово сваког пута кад би се напио на забавама губио свијест те да је био забринут због свог понашања, због чега је касније, када би осјетио потребу за алкохолом, остајао кући и пио виски.

Када је схватио да се мора промијенити, Редклиф је престао да пије и од августа 2010. године није попио ни кап алкохола. "Морате промијенити нешто или се предати тој срамоти. Ја сам изабрао ово прво", похвалио се глумац.

Редклиф је недавно добио позитивне критике на рачун његових позоришних представа, а ових дана промовише филм "Жена у црном", што је уједно његов први филм послије "Харија Потера".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана