Пjевачица Зорана Павић проговорила о трауми коју је доживела: "Један је имао нож, други ме је давио"

alo.rs
Пjевачица Зорана Павић проговорила о трауми коју је доживела: "Један је имао нож, други ме је давио"

Пјевачица у родном Београду нападнута и покрадена...

Зорана Павић почетком године доживјела је велику драму - кад су је у центру града у којем живи и у ком је одрасла опљачкали! Уз пријетњу ножем, лопови су јој отели торбу, а сада је све у рукама полиције.

Пјевачици ово није први пут да се нађе на мети силеџија. Прије неколико година десила јој се слична ситуација. Ипак, Зорана се труди да се не осврће на тај стресни период, већ ради на новом пројекту, који ће убрзо представити публици.

- То је нека тешка карма. Прошли пут сам имала среће јер су неки момци који су ту пролазили ухватили лопова и вратили ми ташну. Излазила сам из аутомобила када ми је пришао клинац и буквално с рамена скинуо ташну. Била сам у штиклама, нисам могла да трчим, пао ми је телефон, општи хаос. Викала сам „полиција" - каже Зорана на почетку разговора за медије.

Како си се осјећала?

- Много сам се глупо осећала, била сам у шоку. Ти момци који су ми вратили торбу, никада то нећу заборавити. Они нису чак били ни близу, нити су знали да помажу познатој певачици. Они су чули вапај једне жене и стигли су га. Тај мали је пао. Када сам видела да се враћају с ташном, не могу да вам опишем, сузе су ми кренуле.

Да ли си покушала да им се одужиш?

- Нису ми дали ни да их частим, ни да их водим негде. Притом, у ташни су ми се налазиле паре, сестра ми се тада удала и она ми је оставила да нешто сутрадан поплаћам за свадбу, јер је отишла на пут. У торби сам имала нешто што није моје. Сада нисам имала среће. Стварно је велики шок и стрес. Ја сам била десет дана преко, имала сам концерт на Исланду. За Нову годину сам певала у Шведској, певала сам и у Норвешкој. Свуда је било толико лепо. Онда се вратим у своју домовину и на правди бога ми одузму нешто што сам поштено и честито зарадила.

Да ли су те повриједили?

- Један је имао нож, други ме је давио, стварно се потресем кад помислим на то. Јакна ми је била преко торбе и да се моја другарица није појавила, можда би ме и физички више повредили. Напали су једну жену, та грубост коју сам осетила, то је претужно. Колико су то јадни мушкарци.

Можда су процијенили да имаш много новца?

- Нисам ја народна певачица, нити се икад разбацујем парама. Ауто је био заграђен на туђем паркингу, није искључено да је то наменски неко урадио. Али не желим да угрозим истрагу. Желим да тај стрес заборавим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана