Петар Грашо обрадовао фанове: Дуго смо је чекали

ГС
Петар Грашо обрадовао фанове: Дуго смо је чекали

Петар Грашо и Хана Хуљић за прошлу годину слободно могу рећи да је најсрећнија у животу јер је на свијет дошла њихова насљедница Алба.

Пјевач је у више наврата открио да неизмјерно ужива у времену које проводи са својом породицом, а када није са својим дамама максимално је посвећен раду на новом албуму.

“Пуно је планова које морамо реализовати, очекује нас турнеја по Америци и Канади, у плану је и Аустралија. Највише сам фокусиран на довршавање нове пјесме која ће бити објављена крајем фебруара, а у плану је да се коначно изда и албум”, рекао је Грашо за Јутарњи лист својевремено, а управо у вези са тим, од Петра Граша стижу новости.
Наиме, хрватски музичар је на свом Инстаграму обавијестио фанове да ће дует са Нином Бадрић ускоро угледати свијетлост дана, а нова пјесма Петра Граша премијерно ће бити представљена на фестивалу “Мелодије Јадрана“.

“Дуго година смо чекали ТУ пјесму да се у њој пронађемо заједно, и ево нам је ускоро… Мелодије Јадрана – 25.6.“, написао је Грашо у опису фотографије са Бадрићевом, а вијест да ће нова пјесма Петра Граша и Нине Бадрић ускоро изаћи обрадовала је многе обожаваоце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана