Пет славних жена из Србије које су упознале мужеве на најлуђи начин: Једна у лифту, друга у авиону, трећа ...

Г.С.
Пет славних жена из Србије које су упознале мужеве на најлуђи начин: Једна у лифту, друга у авиону, трећа ...

Да живот пише романе, доказ су љубавне приче ових познатих личности. Љубав се деси када је најмање очекујемо, зар не? Четири српске водитељке и једна глумица то и доказују.

Доносимо листу њихових необичних љубавних прича.

Јана Милић Илић

Популарна глумица Јана Милић Илић прославила се улогама Лејле у хрватској теленовели „Ларин избор" и главним ликом Марине у хит серији „Истине и лажи", а када се камере угасе, лијепа умјетница ужива у загрљају свог супруга продуцента Миодрага Мише Илића. Они су поносни родитељи сина Ђорђа.

Али, знате ли да је Јана свог брачног сапутника упознала на необичан начин – у лифту?

Садашњи супруг био јој је комшија, а како се одиграо судбоносни сусрет – открила је једном приликом за медије.

„Миша и ја смо били комшије, живели смо у истој згради, он на петом, а ја на четвртом спрату. Годину дана било је потребно да се први пут сретнемо. Враћала сам се с пута и у лифту сам срела симпатичног младића који ме је насмејао. Након првог сусрета, почели смо скоро свакодневно да се виђамо", рекла је Јана.

Иначе, брачни партнери су и сарађивали професионално, будући да је Миша био продуцент серије „Истине и лажи" у којој је глумица оживјела главну јунакињу Марину Филиповић. Међутим, како је она истакла, сарадња се десила сасвим случајно, а супруг није био тај који ју је предложио за улогу.

Леа Киш

Како изгледа када љубав свог живота упознате у лифту зна и водитељка Леа Киш. Први сусрет Лее и Момчила Јокића десио се у згради Политике, а посебно је занимљиво да се пар вјенчао послије само недјељу дана познанства. У браку су три деценије.

„Муж ме је пре свега освојио интелигенцијом, он је један аналитичан и образован човек. Кад смо се упознали, на први поглед ми се допао физички, јер је изузетно згодан мушкарац, са манирима, духовит и другачији од многих које сам сретала", рекла је једном приликом Леа за „Хелло" и додала:

„Временом сам га упознала и на други начин, као човека посвећеног бројним интересовањима, као продуховљеног интелектуалца који зна да ствар постави на своје место. Кад размишљам да ли ми код њега нешто смета, могу само да се нашалим, јер је то ретка особина за мушкарце са нашег поднебља. Наиме, превише је педантан, као свака Девица у хороскопу. Мада, рекла бих да је то пре врлина, него мана."

Момчило Јокић годинама је радио као новинар и уредник, а данас је професор на једном приватном факултету у Београду. Пар има ћерку Сару Миу, која је дипломирала режију.

Кристина Раденковић

Водитељка РТС-а Кристина Раденковић прославила се у популарној „Слагалици", а тренутно води квиз „Стигни ме ако знаш" на Јавном сервису. Она дуги низ година ужива у браку са адвокатом Николом Радојевићем, са којим има двоје дјеце – ћерку Тару и сина Рогана.

И Кристина је свог супруга упознала сасвим случајно. За њихово упознавање „кривац" је нестали пас. Спојила их је љубав према кућном љубимцу. Наиме, Никола је на улици тражио изгубљеног пса и у том тренутку је налетио на водитељку која је шетала своје двије куце.

„У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визиткарту, а остало је историја", изјавила је она пре неколико година за домаће медије.

Маја Николић

Прелијепа водитељка емисије „Међу нама" на ТВ Нова, Маја Николић упознала је свог супруга економисту Александра Николића, вјеровали или не, у авиону. Како је изгледао судбоносни сусрет „међу облацима" описала је једном приликом.

„Ишла сам у Атину на пословни пут, а он је седео поред мене у авиону. Пет-шест дана провели смо тамо заједно, вратили смо се као пар и више никада се нисмо раздвајали", испричала је Маја за медије.

Круна њихове љубави су ћерке Теа и Тија и син Дарко.

Маја је својевремено истакла да је Александар „њен витез".

„За мене је витез 21. века мој муж, зато што се увек осећам заштићено", рекла је лепа водитељка.

Данијела и Стефан Бузуровић

Још једна водитељка телевизије НОВА има несвакидашњу љубавну причу, која као да је „испала" из неког филма. У питању је Данијела Бузуровић. Најнеобичније у љубавној причи водитељке са глумцем Стефаном Бузуровићем је то што су стали на луди камен послије само 23 дана везе. Неки би рекли пребрзо, али у њиховом случају права одлука јер деценију живе љубавну бајку. Поносни су родитељи ћерке Кларе и сина Нестора.

Данијелу и Стефана спојио је посао, а прве варнице пале су у шминкерници током службеног пута.

„Упознали смо се једне летње ноћи на обали мора. Мада, није било баш романтично јер смо били службено на путу", испричао је једном Стефан, док се водитељка надовезала:

„Тако је – како је. Тада смо се заиста само упознали. Онда је Стефан начинио први корак. Од тада корачамо заједно" рекла је водитељка својевремено, преноси Задовољна.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана