Пет најљепших принцеза на свијету

Агенције
Пет најљепших принцеза на свијету

Оне су образоване, модерне, лијепе и удате за принчеве! Иако Кејт Мидлтон важи за симбол љепоте, грациозности и стила, они који су састављали листу најљепших принцеза сматрају да није једина и зато су је са овог списка изоставили. Одлучили су да јавност упозна и остале даме плаве крви које су са разлогом освојиле срца принчева и краљева.

Међу њима је и Ранија, краљица Јордана.

Ранија ел Абдулах рођена је 1970. године. Супруга је јорданског краља Абдулаха Другог. Дипломирала је пословну администрацију, радила у градској банци, а затим и у компанији "Епл" у Јордану. Краља је упознала 1993. године и љубав се брзо родила. Имају четворо дјеце, али се то по њеној линији уопште не примјећује.

Принцеза Мери, крунска принцеза од Данске, рођена је 1972. године у Хобарту, у Аустралији. Удата је за принца Фредерика, којег је упознала 2000. године на Олимпијским играма. Заједно имају четворо дјеце. Позната је по томе што воли моду, па се тако редовно налази на листама најбоље обучених жена свијета.

Летиција Ортиз Рокасолано удата је за шпанског краља Филипа Шестог, који је на престолу од јуна 2014. године. Завршила је новинарство и тиме се и бавила док није постала прво принцеза, а затим и краљица. Ово јој је други брак. Прије него што је Кејт Мидлтон постала актуелна, Летиција је важила за најљепшу принцезу на свијету.

Принцеза Шарлин је била само још једна спортисткиња и олимпијска првакиња у пливању. Али, онда је упознала принца Алберта Другог од Монака и, упркос разлици у годинама (она има 37, он 57 година), родила се љубав. И тако је Шарлин постала принцеза Шарлин, којој не завиде само на круни већ и на љепоти.

Нигеријска принцеза једна је од најљепших на свијету, а прича о томе како је од глумице и манекенке постала принцеза је још љепша. Њен садашњи супруг, принц Кунле Омилан, излетио је са пословног састанка како би јој рекао да је најљепша жена коју је икада видио. Тражио јој је број телефона, а онда су се двије године забављали прије него што јој је коначно признао ко је он заправо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана