Перез Хилтон: Северина је прави драгуљ

Aгенције
Перез Хилтон: Северина је прави драгуљ

Холивудски блогер Перез Хилтон назвао је хрватску поп звијезду Северину Вучковић "открићем и драгуљем".

Перез Хилтон познат је као блогер без длаке на језику, а на мети његових прозивки до сада су се, поред холивудских звијезда, нашли и домаћи "селебрити" Јелена Карлеуша и Милан Станковић.

Блогер чије је право име Марио Лавандеира није био благонаклон ни према "малој од скандала", ни према представнику Србије на Евросонгу 2010, али му се Северина Вучковић очигледно допала.

- Ово је драгуљ који смо открили на путу по Европи. Зове се Северина и из Хрватске је, али је пјесма глобална посластица! Ту су и поп, и фолк, геј, ромска, денс и свјетска музика - описао је Перез наступ атрактивне Сплићанке у финалу "Сурвивора".

Хрватска поп пјевачица Северина изабрала јефинале суровог ријалитија за "први радни дан послије породиљског".
Тако је за вријеме тог наступа сва пажња публике и многобројних новинара у студију, била усмјерена на секси Севе и Ану Бебић која јој је правила друштво у пјесми и на сцени финалне вечери ријалитија.

Три мјесеца након што је постала мама маленом Александру, Северина изгледа као "прије трудничког", што је и привукло пажњу холивудског блогера.

Док су се неки читаоци изјашњавали само о пјесми "Италијана" и њеном стајлингу, други нису пропустили прилику да Переза подсјете на Северинин "кућни снимак", наступ на Евросонгу, или једноставно да му поруче да је "боље да слуша Јосипу Лисац".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана