Пентхаус од сада само у онлајн верзији

Агенције
Пентхаус од сада само у онлајн верзији

Доступност еротских садржаја на интернету је недавно присилила часопис за мушкарце "Плејбој" да прекине своју традицију и у будућности не објављује потпуно наге љепотице у свом магазину, а тај утицај је био још већи на "Пентхаус", јер овај магазин у потпуности укида штампану верзију.

Магазин за мушкарце гаси принтану верзију након 51 годину и то због тога што се не може такмичити с многобројним интернет страницама.

Овај потез значи и да ће "Пентхаус" затворити своје пословне објекте у Њујорку и преселити се у Лос Анђелес, гдје је базирана и матична компанија "Френд фајндер нетворкс".

Матична компанија није званично објавила када ће се то догодити, али је потпуно јасно да ће услиједити период транзиције како би се дало вријеме корисницима да се прилагоде.

Ова судбина није задесила само "Плејбој" и "Пентхаус". Крајем прошле године радикалне мјере предузели су у магазинима "Зу", "Лоудед", "Натс" и "ФХМ" чија се издања више не могу пронаћи на киосцима у штампаној верзији.

Иако су ове новине сигурно тешко пале вјерним читаоцима поменутих магазина, сигурно је да промјене не дотичу превише млађу генерацију, која је и тако навикла да до свега што пожели долази само једним кликом миша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана