Пенелопе Круз пробала Вукојев вранац

Р. М.
Пенелопе Круз пробала Вукојев вранац

"Оскаровка" Пенелопе Круз која је почетком седмице допутовала у Сарајево гдје снима наставак филма "Venuto al mondo" пробала је вино требињске Винарије "Вукоје".

У паузама снимања филма екипа на челу са режисером Серђом Кастелитом уживала је у винима Вукоје, који су им послужени у познатом сарајевском хотелу "Брас". Незванично сазнајемо да се популарној Шпањолки допало вино Винарије "Вукоје".

Снимање филма "Venuto al mondo", које је започето у Сарајеву а настављено у Риму, од прије два дана се поново одвија у БиХ. Због тога ће у идућих 15 дана у Сарајеву боравити чланови глумачке екипе, међу којима је и Пенелопе Круз. Лијепа глумица тумачи улогу италијанске удовице Геме, која послије рата долази у Сарајево како би свом сину показала град у којем је рођен и погинуо његов отац. Радња филма је преузета из романа италијанске књижевнице Маргарет Мацантини. На снимању, према незваничним сазнањима, влада велика нервоза, коју је међу екипом филма створила чињеница да се снимање не одвија планираним темпом и да су бројне локације снимања већ прескочене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана