Пенелопе Круз показала облине у споту Мигуела Боса

Агенције
Пенелопе Круз показала облине у споту Мигуела Боса

Мадрид - Пенелопе Круз снимила је спот са пјевачем Мигуелом Босом за пјесму “Decirnos Adios”, преносе агенције.

Глумица која је овом приликом показала своје завидне вокалне способости, појављује се у доњем вешу, па поред сјајне музике у центар пажње долазе и њене заносне облине.

- Пенелопе пјева феноменално, постоји велика посебност у њеном гласу, а то је оно што се не може рећи за свакога - похвалио је шездесетпетогодишњи пјевач глумицу и додао да је било право задовољство сарађивати са њом.

Црно - бијели спот је снимљен у једном хотелу у Мадриду, а нумеру је компоновао глумичин брат Едуардо Круз.

Пјесма “Decirnos Adios” налази се на Мигуеловом посљедњем  албуму ”Папињо”.

Радња спота приказује сусрет Пенелопе и Мигуела у предворју мадридског хотела након чега њих двоје одлазе свако на своју страну.

Глумица је прије двије године у браку са колегом Хавијером Бардемом добила сина Леонарда.

Жељу да се оствари у улози мајке добила је и њена тридесетпетогодиншња сестра Моника Круз која је имала мање среће да пронађе идеалног партнера па се одлучила на вјештачку оплодњу спремом непознатог донатора

- Испунила сам животни сан - постаћу мајка. Са вама ћу да подјелим ово невјероватно путовање на чиијем сам почетку. Желим да све ово подјелим и на тај начин се захвалим свим донаторима сперме који су на тај начин многим женама, као и мени, испунили снове - открила је Моника за шпански лист “Ел Паис”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана