Пенелопе и Хавијер заскочили Бона на бини

Агенције
Пенелопе и Хавијер заскочили Бона на бини

Заносна плавуша Пенелопе Круз опкорачила је Бона Вокса док се заједно са мужем Хавијером Бардемом прикључила концерту У2 у Барселони.

То је било нешто што шпански фанови бенда нису очекивали током њиховог концерта. Ипак Пенелопе и Хавијер су шокирали посјетиоце када су скочили на бину и извели изазован наступ током концерта у спортској арени "Palay Santa Hordi" у Барселони.

Глумица, која је носила плаву перику и зечије уши, имала је моћан наступ са фронтменом Боном, док је њен муж Хавијер изгледао невјероватно са плавим пернатим шалом и свјетлуцавим каубојским шеширом.

Пенелопе је представила своје познате атрибуте, носећи уске црне панталоне, стављајући нагласак на складно обликовану задњицу. Свој секси изглед је додатно побољшала паром високих антилоп чизама.

Звијезда филма "Ванила скај", која се 2010. године удала за Хавијера, носила је опуштену црну поткошуљу зашивену на куковима, док су једини дио са бојом били њени нокти, лакирани у црвено. Да би унијела нешто занимљивости у свој изглед Пенелопе је носила лепршаву плаву перику са великим увојцима, док је изглед музичког фана појачала са зечијим ушима.

Хавијер је био подједнако разигран са својим свјетлуцавим шеширом и плавим пернатим шалом док се вртио око Бона.

Док је група изводила свој хит из 1991. године "Она се креће на мистериозан начин", Хавијер је био тај који је први стигао на сцену, да би затим на изузетно забаван начин изводио секси покрете и задиркивао Бона. Након њега на бину је улетјела Пенелопе и почела да глуми љутњу на мужа, док је Бону ставила до знања да је бацила око на њега.

- Твоја жена хоће да одеш. У реду, сада мораш ићи - шалио се Боно са Хавијером.

Познати шпански глумац је одбио да оде са бине и умјесто тога је позвао Пенелопе на сликање, што је она са одушевљењем прихватила и одмах почела да слика мужа са ирским бендом.

Након тога је стала изнад Бона, који је пјевао лежећи на поду и направила неколико његових фотографија из "птичије перспективе". Тада је одлучила да је ред да се и она слика и позирала је гитаристи Еџу, који је преузео улогу фотографа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана