Пејић тражио 15.000 евра за ревију у Србији

Блиц
Пејић тражио 15.000 евра за ревију у Србији

Београд - Андреј Пејић требало је да понесе нову модну линију Верице Ракочевић.

Међутим, договор је пропао јер је андрогини модел за долазак у Србију тражио 15.000 евра, као и плаћене трошкове како би с мајком дошао из Аустралије.

- Све је било договорено, али је он тражио 15.000 евра, што је заиста много. А требало је и да платим авионске карте из Аустралије за њега и његову мајку, као и смештај. То су велике паре за ово време, када многи људи немају шта да једу. Толико га нигде не плаћају - рекла је за „Блиц” Верица Ракочевић, која ће ускоро обиљежити 30 година каријере.

Тим поводом је Пејић и требало да дође у Србију.

Цијена повратних карата из Мелбурна, гдје манекен живи с мајком Јадранком и братом Игором, износи око 1.300 евра по особи, док је за боравак у неком од београдских хотела потребно издвојити бар 300 евра.

Будући да је креаторка жељела да се ревија с Пејићем одржи у Нишу, у његов хонорар треба урачунати и трошкове тог путовања. Када се подвуче црта, морала би да издвоји око 20.000 евра.

Иначе, Пејић за ревије водећих креатора добија хонорар између пет и седам хиљада евра.

Од новчаног износа који је тражио од креаторке већи је једино онај који Андреј наплаћује за гостовање на журкама када од организатора захтјева и до 38.000 евра.

Верица Ракочевић се и раније трудила да оствари сарадњу с Пејићем, али до ње није дошло због његових пословних обавеза.

Недавно је изјављивала да јој је велика жеља да се популарни манекен појави на обиљежавању њеног јубилеја, а о његовој љепоти и посебности имала је само ријечи хвале.

- После Њујорка, време је да дође и у Београд - говорила је Верица.

Ипак, због финансијских разлога, долазак Пејића мораће да сачека.

Иако ће велика модна звијезда изостати, ревија неће бити одложена. Верица Ракочевић ће 11. маја у Београду представити своју нову колекцију.

Креаторка ће ревијом обиљежити 30 година рада, а колекција ће бити посвећена цвијету рамонда сербика, који је у околини Ниша открио Јосиф Панчић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана