Паук дигао мечку Даре Бубамаре, она пријети тужбом

GS
Foto: Instagram

На Инстаграм страници "192_рс" која објављује вијести, информације и фотографије са улица Србије, осванула је фотографија бокелог мерцедеса иза ког је возило познато као "паук", а у опису фотографије написали су: "Има лека и за Радојку".

Фотографија се наводно односи на аутомобил који вози пјевачица Дара Бубамара.

"Док не буде као у САД да јавне личности плате казну у складу са примањима или што имућнији то више, плус друштвено користан рад једно 40х... Овако, и да плати паука то је за њу ситница", "Ситница, али коначно се десило", "Понаша се као да је само она битна, за њу не важе правила", "Е нека се коначно и ово догодило", "Немају људи појма каква је то вожња и паркирање по Новом Саду", неки су од коментара.

Подсјетимо, Дара је редован лик међу познатима који жестоко крше саобраћајне прописе, махом вожњом која је далеко преко ограничења на путевима.

На поменутој страници су недавно такође објављене фотографије бијелог месрцедеса који Дара вози, уз коментар: "Нови Сад: Бахата певаљка Дара Бубамара поново у акцији #БахатаСам може ми се. Жао нам је само ових радника Паркинг сервиса који морају свакодневно да слушају њена оправдања".

Дару је ово разбјеснило, па је тада путем Инстаграм сторија написала:

"Напушите ми се к****, багро једна љубоморна! Оставите ме на миру! За ово тужба."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана