Патрик Демпси напушта Увод у анатомију

Глас Српске
Патрик Демпси напушта Увод у анатомију

Згодни глумац Патрик Демпси, који је у "Уводу у анатомију" утјеловио једног од главних ликова, доктора Дерека Шеперда, познатог и као Мекдрими, најавио је свој одлазак из серије.

Четрдесетпетогодишњи глумац у разговору за италијански "Вагау" изјавио је да ће му надолазећа осма сезона "Увода" бити посљедња.

Он се у овој серији појављује од њеног почетка, од 2005. године, али је сада најавио да не зна шта ће се догодити осталим ликовима и да је за њега то завршена ствар.

Додао је да је ту одлуку донио уз узбуркане емоције, те да је серија била "сјајан дио његовог живота", али да се у свему томе више не види.

Његов портпарол је касније објаснио да, ипак, није донесена коначна одлука о томе, те да је Демпси вјероватно алудирао на окончање његовог уговора крајем сљедеће сезоне. Додао је да се не зна шта ће будућност донијети.

И Мекдримијева партнерка у серији Мередит Греј, коју глуми 41-годишња Елен Помпео, могла би да напусти пројекат, јер и њен уговор истиче у исто вријеме, преносе амерички медији.

Ипак, креаторка ове медицинске драме Шонда Рајмс инсистира да ће се серија прилагодити и ако њена велика имена одлуче да оду.

- Не могу замислити серију без Мер Греј, али ипак имамо Лекси Греј - казала је она, говорећи о Чајер Ли, која тумачи лик Мередитине сестре.

Демпси, како се може закључити, није једини од главних глумаца коме је досадило "играти се доктора". Одлуче ли продуценти, ипак, да сниме девету сезону "Емијем" награђене AБЦ-јеве серије, фанови ће, према свему судећи, на малим екранима имати прилику да гледају тек мали дио оригиналне поставе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана