Пати засјенила Ларису

Глас Српске
Пати засјенила Ларису

Мистерија је коначно ријешена. Прије само неколико дана свијет су обишле слике непознате навијачице фудбалера Парагваја који се тренутно такмиче на првенству Јужне Aмерике, а која је побрала симпатије мушке публике широм планете, баш као и прошле године њена чувенија земљакиња Лариса Рикелме на Свјетском првенству у Јужној Aфрици.

Међутим, како то у модерном свијету бива, ствари не могу предуго да остану скривене. Идентитет младе даме убрзо је постао познат, а ријеч је о Патрисији Оруе, из милоште званој Пати.

Иако су се у медијима појавили написи да је Лариса Рикелме у њој добила конкуренцију, Пати је пожурила да то демантује.

- Лијепо се слажем са Ларисом Рикелме, нас двије смо добре колегинице, доста радимо заједно и између нас постоји једно суптилно надметање. Мислим да се она неће љутити што су сада свуда моје слике, бар се надам да неће - рекла је новинарима Пати, која је у Aргентину, гдје се одржава такмичење, стигла као заштитно лице телефонске компаније "Тига".

На сличан начин Лариса је доспјела прошле године у центар пажње и са истим атрибутима које сада са поносом показује Пати, која захваљујући очајним партијама фудбалера на терену долази до изражаја. Иако је у Јужној Aмерици сада зима, њој то очигледно не смета.

patricija

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана