Патенима опсједнут Сереном

Глас Српске
Патенима опсједнут Сереном

Aмеричка тенисерка Серена Вилијамс је прије два мјесеца завршила на операцији због плућне емболије и признала да су јој то били најгори дани у животу, а сада јој проблеме опет прави човјек који је прати и тврди да је њена сродна душа.

Четрдесетогодишњи Патенима Удраого већ неко вријеме прати и психички малтретира Серену, а недавно га је осигурање зауставило док је покушавао да уђе на приватни посјед бивше најбоље тенисерке свијета на Флориди.

Полиција је открила како је Удраого, који се појавио неколико минута након што је кући стигла и њена сестра Венус, припадницима обезбјеђења рекао да иде код Серене у кућу “јер је воли” те да је “сигуран како су осјећања обострана”.

Изјавио им је да је знао гдје ће је наћи јер је прати на друштвеној интернет мрежи “Твитер” и рекао како је она “његова сродна душа” те да ће “учинити све да би је упознао и дао јој то до знања”.

Серенин адвокат Малколм Канингем недавно је затражио његову забрану приласка тенисерки након што је више пута покушао да је контактира, а у октобру прошле године пратио је док је ишла на састанак са својим агентом.

Aдвокат је новинарима открио и да се Удраого пред осигурањем једне телевизијске куће, у којој је Серена гостовала, претварао да је њен помоћник и тако стигао до њене свлачионице, а прошли мјесец је пратио на радијски интервју и захтијевао разговор, а након што га је одбила остао је пред зградом готово цијели дан.

Полиција је привела Удраогоа који је задржан у притвору.

Aлбуми

Група је издала три албума “БСССТ…Тишинчина” 2002. године, “Сви заједно” 2005. године и “Дискретни хероји” 2010. године. Све је почело контроверзним синглом “Говедина” 2002. године против цијеле српске политичке сцене. Основани су 21. марта 1999. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана