Парни ваљак одушевио 10.000 Бањалучана на Кастелу

Сања Јокић
Парни ваљак одушевио 10.000 Бањалучана на Кастелу

Култна екс југословенска група "Парни ваљак" је у суботу увече у препуној тврђави Кастел одржала концерт за памћење, а велики плато тврђаве био је испуњен до посљедњег мјеста.

Око 10.000 посјетилаца уживало је у јединственом амбијенту бањалучке тврђаве и готово трочасовном наступу једног од најпопуларнијих и најпоштованијих музичких група у региону. Хитови попут "Неде", "Застава", "Ухвати ритам"... те многих других су се низали, а Бањалука је показала да и те како препознаје и цијени квалитет, оригиналност и врхунски музички спектакл какав им је приређен.

вечери испуњене емоцијама чланови групе су поручили да захваљују на подршци, првенствено сјајној публици, а затим и генералном спонзору, компанији "m:tel" те свим медијским и другим партнерима и пријатељима бањалучког концерта, који су учествовали у организацији једног од, како наводе, најдражег им концерта у оквиру велике турнеје групе "Парни ваљак".

Током турнеје посјетили су већ двадесет градова у региону, а настављају концертом на чувеној плажи Јаз у Црној Гори, као и наступом у Македонији у Охриду, 2. августа 2011.

"Парни ваљак" котрља даље према магичној цифри од више од 200.000 фанова, који су их подржали својим присуством у оквиру актуелне велике турнеје и поручују: "Све још мирише на њу"! Да су познати и по својој хуманости, чланови овог надасве популарног бенда искористили су прилику те током концерта позвали све да се прикључе хуманитарној акцији у знак подршке сестрама Татјани и Милани Гајић из Бањалуке које су обољеле од ријетке Лафорине болести.

- Будимо људи и позовимо хуманитарни број 1413 како бисмо дали подршку овим младим бићима - поручио је фронтмен "Парног ваљка" Aки Рахимовски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана