Парис Хилтон: “Схватите да сам одрасла”

Агенције
Парис Хилтон: “Схватите да сам одрасла”

Лос Анђелес - Свијет се упознао са Парис Хилтон прије тачно десет година, када је са Никол Ричи учествовала у ријалити програму “Једноставан живот”. Њој се сада, 10 година касније, никако не свиђа њена слика у јавности.

Тридесетдвогодишња Парис је унука оснивача ланца хотела “Хилтон”, због чега је изабрала да се у животу више окрене проводу и уживању него раду, за којим нема потребе.

Међутим, у јавности је између осталог и зато представљена као “глупа плавуша”, што њу ужасава, јер тврди да она то није.

Хилтонова каже да је сада окренута послу и да не излази као раније, и тврди да је њена лоша слика у јавности креирана од почетка познатог ријалити програма.

- Продуценти ријалити шоуа „Једноставан живот“ од мене су тражили да глумим глупу, богату плавушу. Потрудила сам се да то и одглумим. Постоји много неистиних ствари у јавности о мени. Људи су помислили да сам то ја, нису схватили да глумим и испала сам тотална глупача, каже Парис.

Згодна Американка у вези је са 11 година млађим Ривером Виперијем, шпанским моделом са којим је, како она каже, пресрећна. Рекла је да јој је он вратио вјеру у мушкарце и да је веома зрео, што њу чини правом срећницом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана