Парис Хилтон проговорила о траумама током одрастања: Бацали су ме у самицу, тукли и гледали голу

Г.С.
Парис Хилтон проговорила о траумама током одрастања: Бацали су ме у самицу, тукли и гледали голу

Луксузан живот, журке по свјетским метрополама, познати пријатељи, трошење новца на беспотебне ствари, све ово чини живот најбогатија наслиједница Парис Хилтон. Међитим, ни код ње није све било сјајно и бајно. Парис је недавно у свом документарцу "This is Paris" проговорила у страшном малтретирању током тинејџерских дана.

С обзиром на то да су њени родитељи власници хотела Хилтон широм свијета, Парис није морала да се сналази за свој живот, па је врло брзо од симпатичне дјевојке дошла на глас размажене богаташице. Огромно богатство и вишак слободног времена навели су је на то да у младости буде краљица ноћног живота, а због таквог животног стила често је красила насловне стране. Како су године пролазиле, све је ишло ка томе како се Парис смирила, али 2007. године је дигла ниво. Парис Хилтон је тада завршила у затвору због кршења условне казне и вожње аутомобила возачке дозволе која јој је претходно одузета због вожње у алкохолисаном стању.

Наравно да се јавност помало наслађивала таквим скандалима који нису били пожељни за породицу таквог друштвеног статуса, али баш када су помислили како се Парис "иживјела" на партијима, родитељи су имали шта да чују и виде. У јавност је процурио снимка секса с бившим дечком Риком Саломоном.

За ове ствари сте до сада мање више сви чули, али о злостављању које је претрпјела током тинејџерских дана, вјероватно нисте.

"То је требало да буде школа, али учење није било на првом мјесту. Од тренутка када се устајало, па до краја дана сви би викали на мене, вриштали ми у лице, проживљавала сам стално мучење. Особље би ми говорило страшне ствари. Малтретирали су ме, чинили све да се осјећам лоше. Мислим да им је циљ био да нас све сломе. Физички су нас злостављали, ударали и давили. Хтјели су да нас застраше, да се не побунимо. Била сам дијете, а бацили су ме у самицу, тукли, понижавали и гледали голу", испричала је Парис након 20 година у свом документрацу.

Иако је многи и даље на њу гледају као на размажену ћерку Хилтонових, Парис је почела да се тражи у модним водама, била је модна креаторка, глумица, куварица, а однедавно је ДЈ која за наступ заради милион долара што ју је дефинитивно лансирало међу неке од најплаћенијих музичара, упркос њеном таленту.

Подсјетимо, након порно снимка који је процурио у јавност, Парис је скоро у потпуности изгубила повјерење у супротни пол, али подузетник Картер Реум ју је увјерио у супротно. Картер и Парис изрекли су судбоносно "да" 2021. године, а међу узваницима се пронашло мјесто и за њену некадашњу најбољу другарицу Ким Кардашијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана