Парис Хилтон има 15 година млађег дечка

Агенције
Парис Хилтон има 15 година млађег дечка

Парис Хилтон је наводно у вези са 15 година млађим манекеном Џорданом.

Гласине о њиховој вези су почеле након што су заједно усликани на неколико догађаја, а подгријане су фоткама на "Инстаграму" којима Парис Хилтон и млађани Џордан редовно часте своје пратиоце.

Парис Хилтон већ неколико година покушава да се из насљеднице и "власнице" порнића претвори у озбиљну музичарку, па тако наступа као DJ по журкама и издала је већ други албум, са којег је овог љета објавила и први сингл, за који су многи рекли да звучи најбоље када се слуша на "mute".

Ово није први пут да богата насљедница Парис Хилтон има младог момка, 2012. године када је раскинула са DJ Афроџеком, уживала је у друштву десет година млађег момка, а ријеч је о шпанском моделу Риверу Виперију.

Посљедњих дана била је у центру пажње због нагађања да ли је уградила силиконе или не.

Хилтонова која је једном приликом изјавила како воли то што је "равна" јер никада не мора да носи брусхалтер, појавила се у Милану на Недјељи мушке моде изгледајући поприлично "набуџено". Или је Парис открила најневјероватнији брусхалтер за повећање груди на свијету или се овдје одиграло нешто много мање мистично што објашњава њену фотографију на "Инстаграму", тачније када јој се лијепо виде позамашне груди...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана