Пар који нисте навикли да виђате на црвеном тепиху

Агенције
Пар који нисте навикли да виђате на црвеном тепиху

Оснивач и извршни директор Фејсбука Марк Цукенберг и његова супруга Присила Чен ретко се виђају у јавности, а сада су се појавили на црвеном тепиху на једном догађају.

Ретко заједничко појављивање овог пара у јавности догодило се на церемонији "Breakthrugh Prize Awards“ која се одржала у калифорнијском граду Mountain View.

Тридесетогодишњи Цукенберг и његова годину дана млађа супруга посљедњи пут су усликани 2013. година на одмору на Хавајима.

Иначе, пар се вјенчао прије двије године а срећну вијест су објавили, наравно на Фејсбуку. Ово је такође једна од ријетких прилика када их видимо у елегантним издањима и то посебно након што је Марк објаснио зашто носи искључиво сиву мајицу.

"Желим да се би поједноставим живот. Свакодневно морам да доносим гомилу важних одлука тако да настојим да се ријешим ових небитних. Чак и наизглед безначајне одлуке попут оне шта обући или шта јести за доручак одузимају нам вријеме и енергију коју бисмо могли посветити важнијим питањима“, објаснио је Марк, додајући да не носи једну исту мајицу већ их у плакару има више.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана