Пар који је чекао у реду с Беном Афлеком и Џенифер Лопез: Ово је вјенчање живота

ГС
Пар који је чекао у реду с Беном Афлеком и Џенифер Лопез: Ово је вјенчање живота

Пару из Калифорније који се одлучио вјенчати у Лас Вегасу њихов посебан дан учинило је још незаборавнијим сусретање с Беном Афлеком и Џенифер Лопез који су им се придружили у реду за дозволу за брак.

Лопез и Афлек вјенчали су се у Лас Вегасу 16. јула, а глумица је подијелила интимне детаље и фотографије с церемоније у свом билтену On The Jlo откривши да је носила двије вјенчанице, али и да намјерава узети супругово презиме.

Такођер, открила је и како су се прикључили другим паровима који су чекали у реду, а један од њих били су Аирика и Деметриус Висаја који су своје искуство описали за ABC7.

У разговору пар се присјетио како су чекали у реду за своју брачну дозволу када су Афлек и Лопез ушли.

Деметриус је рекао: "Аирика се окренула и погледала у врата те рекла 'О мој Боже. То су Бен Афлек и Ј. Ло'."

Млада је рекла да је "одмах" препознала поп звијезду, а касније је свој дан описала као "вјенчање живота" у објави на друштвеним мрежама.

Аирика је написала: "16. јула 2022. удала сам се за љубав мог живота заједно са Јеннифер Лопез и Беном Афлеком! Тако спонтана и невјероватна прича за нашу породицу!"

"Увијек ћемо мислити на вас двоје на нашим годишњицама и тако смо сретни што то дијелимо с вама!", наставила је.

Лопез је у свом билтену о другим паровима написала: "Синоћ смо летјели у Вегас, стајали у реду за дозволу с још четири пара, и сви су кренули на исто путовање до пријестолнице вјенчања свијета.

Иза нас су се два мушкарца држала за руке и држала један другог. Испред нас, млади пар који је прошао три сата вожње од Викторвилеа.", преноси Kilx.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана