Папарацо слике Eве Лонгорије са плаже запалиле интернет (FOTO)

Агенције
Foto: Aгенције

Папараци су "ухватили" Еву Лонгорију док је са породицом уживала у чарима шпанског сунца и мора на плажи у Марбељи. Холивудска глумица понашала се баш као и сви "обични" људи - играла се са синчићем Сантијагом и супруга Хосе Бастона мазала је кремом за сунчање.

Ева Лонгорија трчкарала је плажом у тренди црвеном бикинију, а плажно издање употпунила је сламнатим шеширом са широким ободом, златним наруквицама и модерним наочарима за сунце.

Славна 49-годишњакиња ужива у животу пуним плућима, а изгледа да јој прија живот у Европи. Подсјетимо, она се прошле године са породицом преселила из Лос Анђелеса у Марбељу, након што је купила мега вилу са шест спаваћих соба и седам купатила на шпанској обали.

Латино дива позната је као једна од најсекси жена свијета, а редовно је високо рангирана на тим листама и с годинама се њен сексепил не смањује, управо супротно! Дјелује као да је атрактивној бринети све удобније у сопственој кожи.

И док је Холивуд опсједнут недостижним идеалима љепоте и пласира нам идеју о савршеном женском тијелу, чак и у 50-им, Ева је ријешила да пркоси овом неписаном правилу. Она је безбрижно показала стомачић и мало целулита, доказавши нам да се не устручава због несавршености. Ипак, и даље морамо да признамо да ова дама изгледа невјероватно добро, посебно у свјетлу чињенице да је једна од малобројних дама из свјетског џет-сета која је себи дала луксуз да остари природно и није се подвргла естетској хирургији.

Јасно је да глумица редовно вјежба и то се на њеној ласкавој фигури јасно и види, а с друге стране мрвица целулита и потпуно нормално женско тијело, које не изгледа као са друге планете, чине да буде још примамљивија и атрактивнија. Дефинитивно нам треба више фотографија попут Евиних, на којима су нормалне, опуштене жене, задовољне собом.

Ове фотографије одушевиле су публику, а на друштвеним мрежама и порталима низали су се бројни комплименти.

- Свиђа ми се што није отишла под нож како би направила од свог тијела оно које се уклапа у холивудске стандарде - са лажним грудима и задњицом. Изгледа очаравајуће.

- Изгледа здраво и природно.

- Види се да вјежба, али да није опсједнута тиме. Допада ми се то.

- Сјајна је и лијепо је видјети нормалну женску фигуру.

- Мени је ово много више него секси него кад видим пластичне жене са сваким мишићем који је као исклесан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана