Папараци чувају још 270 фотографија голишаве Кејт, на њима и голишави Вилијам

Агенције
Папараци чувају још 270 фотографија голишаве Кејт, на њима и голишави Вилијам

У чланку о томе како слике Кејт Мидлтон у топлесу доносе лијепе паре порно сајтовима, британски "Телеграф" износи и за тамошњу краљевску кућу веома узнемирујућу вијест: уредници различитих листова тврде да се у оптицају, понуђено на продају, налази око 300 фотографија голишаве Кејт са одмора у Француској, од којих је до сада објављено само 24.

Све је почело снимцима с летовања објављеним у француском часопису "Closer"

Међу необјављенима има и снимака принца Вилијама без одjеће, а праву ноћну мору за Бакингемску палату представља могућност да су фотографије о којима је ријеч заправо скинуте с видео-снимка.


Чланак уједно открива и ко је током неколико протеклих недјеља заузимао завидно треће мјесто по популарности, односно тражености фотографија на британским порно сајтовима: главом и топлесом војвоткиња од Кембриџа, односно Кејт Мидлтон.

  "Телеграф" наводи да савремени папараци користе чак и беспилотне летјелице с даљинским управљањем како би снимили познате кад се они томе најмање надају: на усамљеним приватним плажама, крововима апартмана, посљедњем спрату небодера и сличним мјестима. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана