Панонска морнарица упловљава у сплитску луку

Глас Српске
Панонска морнарица упловљава у сплитску луку

Ђорђе Балашевић и његова “Панонска морнарица” гостоваће у “Спаладијум арени” у Сплиту 10. и 11. децембра, с тим да је у петак концерт легендарног пјесника и пјевача, док је у суботу на програму пројекција филма “Као рани мраз”. Током трочасовног концерта Ђоле ће своје фанове подсјетити на старе хитове који су обиљежили његову каријеру, али и упознати их са новим пјесмама.

  Филм љубавне тематике “Као рани мраз” до сада је изазивао велику пажњу гдје год се приказивао, па се организатори надају да ће тако бити и у Сплиту. Балашевићев рад је заснован на познатој опјеваној причи о Васи Ладачком, а улоге су добили пјевачева супруга Оливера, кћерка Јована и син Aлекса, док је млађа кћерка Јелена асистирала оцу у режији. Ђорђе је за тај “подухват” окупио и глумачку екипу састављену од цијењених имена попут Мустафе Надаревића, Раде Шербеџије, Мире Бањац, Зијаха Соколовића и других, а многи од њих биће и на пројекцији у “Спаладијуму”.

За концертно издање новоформирани бенд је назван “Панонска морнарица”, а најављују се три часа свирке и подсјећање на незаборавне стихове панонског пјесника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана