Панк инспирација за славне даме

Агенције
Панк инспирација за славне даме

Свечано отварање изложбе "Панк: Од хаоса до високе моде" у њујоршком музеју "Метрополитен", у организацији Ане Винтур и америчког "Вога", окупило је више звијезда него додјела "Оскара".

Звијезде из свијета филма, музике и моде покушале су да одговоре својом гардеробом на тему изложбе, неке мање, а неке више успјешно.

Мадона, Руни Мара, Сијена Милер, Сара Џесика Паркер, Кристина Ричи и још неке схватиле су тему крајње озбиљно, док су Бијонсе, Ким Кардашијан, Камерон Дијаз и Џесика Алба дошле превише елегантне, као да је ријеч о још једном гламурозном догађају.

Почасна домаћица вечери била је пјевачица Бијонсе, која је дошла обучена у "Живаншијеву" хаљину са мотивима ватре коју је креирао Рикардо Тиши и чизмама са истим мотивима. Тиши је такође и за Ким Кардашијан креирао хаљину са рол крагном и рукавице у цвјетном дезену, а она је носила и сандале са истим мотивима. Ова креација и како је понијела позната старлета није наишла на добре критике публике.

Уз све тетоваже и пирсинге које је носила глумећи Лизбет Саландер у филму "Мушкарци који мрзе жене" Руни Мара је била добро упозната са темом бала. Она је обукла бијелу "Живанши" хаљину са чипком, рајсфершлусом и дубоким деколтеом, али је свему томе ударила контраст скоро црним кармином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана