Памела води кампању против порнографије

Агенције
Памела води кампању против порнографије

Памела Андерсон важи за најпознатију "Плејбој" зечицу, која је ушла у историју овог магазина као жена која је чак 14 пута била на насловној страни најпрестижнијег часописа за мушкарце.

А прије него што је кућни видео Ким Кардашијан и Парис Хилтон угледао свјетлост дана, свјетска јавност је била у прилици да погледа приватни видео Памеле Андерсон са меденог мјесеца.

Еру голишавих насловних страна "Плејбоја", Хју Хефнер је завршио симболично, са нагом Памелом на насловној страни, а данас је овај секс симбол деведесетих постао најозбиљнији заговорник против порнографије.

- Из сопственог искуства знам како изгледа када имате мушкарца који је завистан од порнографије на интернету, а испред њега стоји жива, згодна и полунага жена - рекла је Памела.

- Ми се на залажемо за то да се закони пооштре, нити желимо да уведемо пуритански морал. Само желимо да укажемо на проблем порнографије, и вјерујте ми, из разговора са обичним људима, сазнала сам поражавајуће ствари - рекла је Памела и објаснила да је порнографија одувијек била "брз избор за оне који не умију да уживају у властитој, здравој сексуалности".

Међутим, глумица, која је славу стекла управо захваљујући "Плејбоју", и провокативним фотографијама, не каје се што се током цијеле каријере сликала нага.

- Захваљујући "Плејбоју" данас сам овдје. Никада се нисам покајала што сам позирала нага - рекла је Памела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана