Памела најзгоднија глумица у Холивуду

Агенције
Памела најзгоднија глумица у Холивуду

Најпознатија холивудска звијезда Памела Андерсон је у 48. години показала да је и даље једна од најзгоднијих глумица у Холивуду.

Звијезда серије "Чувари плаже" позирала је за насловну страну "Фланут" магазина, а иза ове провокативне фотографије крије се добро дјело.

Наиме, Памела је позирала испред објектива Дејвида Лачапела, а новац од продаје ове насловне стране иде у хуманитарне сврхе за животиње.

Сама Памела често истиче да своју личну промоцију користи како би подигла свијест о другим стварима, посебно о заштити животињских права. Насловна страна је запалила мушки дио популације, а коментари за њен секси изглед долазе са свих страна.

И без обзира на то што се ова заносна љепотица бори са хепатитисом Ц, она се труди да остане смирена и насмијана. Памела је отворено проговорила о лијечењу од хепатитиса Ц од којега болује готово 16 година.

- Када сам сазнала да имам хепатитис Ц, то ми је звучало као смртна пресуда. Са годинама сам научила како то да прихватим, међутим, иако дјелујем као чврста особа, све ово вријеме то је попут тамног облака који се надвио над мој живот. Радила сам на себи пуно и пробала различите третмане, а сад је ту нови лијек који је ФДА коначно одобрио. Могла бих бити излијечена за мјесец - каже Андерсон.

Како је изјавила раније, хепатитисом Ц заразила се након што је с бившим супругом Томијем Лијем дијелила иглу за тетовирање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана