Памела Андерсон за крај голишаве ере

Агенције
Памела Андерсон за крај голишаве ере

Част да позира гола на посљедњој дуплерици "Плејбоја", прије него што чувени часопис за мушкарце престане да на својим страницама објављује еротске фотографије, добила је некадашња зечица и популарни чувар плаже Памела Андерсон.

Ова  четрдесетосмогодишња канадска глумица, која се први пут појавила у магазину Хјуа Хефнера 1990. године, сликала се недавно у провокативним позама за посљедње издање прије великог редизајнирања.

- Себе не сматрам лијепом, али знам да посједујем снажан сензуални вајб - изјавила је Андерсонова у интервјуу који ће уз њене голишаве фотографије бити објављен у децембарском броју.

Она је додала и да људи више реагују на њену сензуалну страну него на изглед, јер дух никад не стари.

Глумица која је свјетску славу стекла играјући у ТВ серији "Чувари плаже" себе сматра егзибиционистом због тога што воли да игра и да се забавља.

"Плејбој" је у октобру најавио да ће престати да објављује голишаве фотографије које су часопису, основаном далеке 1953, својевремено донијеле популарност широм свијета.

Хефнер и његови сарадници су као главни разлог за ову одлуку навели доступност порнографског садржаја.

Осим Памеле, за "Плејбој" су позирале многе познате цице, а међу њима је и Мерилин Монро, која је имала ту част да се појави на насловници првог издања.

Стране најпопуларнијег мушког часописа на свијету красиле су и Дру Баримор, Дениз Ричардс, Нивес Целзијус, Линда Еванс, Брук Бурк, Рејчел Хантер и бројне друге заносне љепотице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана