Пале тешке ријечи у Звездама Гранда

Агенције
Пале тешке ријечи у Звездама Гранда

Пјевачице и чланови жирија "Звезда Гранда" Јелена Карлеуша и Ана Бекута ушле су у вербални дуел након наступа једног кандидата на овом такмичењу. Јелена је једина дала "НЕ" овом такмичару, док је Ана тврдила да је погријешила.

- Све време си био у фалшу и то оном крв из ушију - рекла је Јелена.

- Јелена, ниси у праву, он није био у фалшу, поготово не све време. Ти си нечим морала да оправдаш то што си притиснула "НЕ" - рекла је Бекута.

- Ја сам га оправдала. Био је у фалшу - објаснила је Карлеуша.

- Тврдим да није - остала је Ана при свом ставу.

Њих двије су се кладиле у вечеру, да након што погледају снимак пресуде поново. Кандидат Далибор Максимовић је прошао у сљедеће коло такмичења одлуком Снежане Ђуришић.

Јелена је вријеђала и друге кандидате говорећи им погрдне ријечи. А врхунац је услиједио када је једној од такмичарки упутила сљедеће ријечи:

- Ти никада нећеш бити звезда. Нећеш чак бити ни радна певачица. Ти си била музика за лифт! - рекла је Карлеуша.

У сљедећи круг такмичења прошло је шесторо момака и четири дјевојке, а о томе је одлучио стручни жири у саставу: Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Марија Шерифовић, Шабан Шаулић (предсједник жирија), Јелена Карлеуша и Ацо Пејовић.

Наиме, ове године има више мушких кандидата и самим тим сваке суботе пролазиће по шесторо момака и по четири дјевојке. У овој емисији прошле су четири дјевојке директно, док су се момци такмичили у баражу.

У "Звездама Гранда" прошле су сљедеће даме: Фаризада Курталић, Марина Богдановић, Емина Исламовић и Милица Ђорђевић. Момци који су, такође, остварили права да се такмиче су сљедећем кругу су: Мехти Жиго, Кристијан Тасевкси, Семил Дедић, Дејан Недић Тејовић и Емрах Емшо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана