Паклени план Викторије Бекам: Како ће дjеца наставити да граде њихов бренд?

Агенције
Паклени план Викторије Бекам: Како ће дjеца наставити да граде њихов бренд?

Викторија Бекам има приватну кампању под називом "за будућност" у којој сакупља новац који њена дjеца зараде. Деца полако престижу маму по заради, а очекује се да ће за пар година престићи и тату.

Сви њени синови су већ пословно ангажовани, а она је смислила паметан начин да улаже у њихову будућност. Они већ сада зарађују сами, не зависе од родитеља.


Недавно је Круз, најмлађи син фудбалера Дејвида и певачице Викторије Бекам снимио пjесму која је постал хит и на њој зарадио милионе. Иако пjесма није ништа посебно, Крузово презиме и чињеница да је у једној од најпознатијих породица довела га је до успjех.

У посљедњих пар година, Бекамови ангажују дјецу да доприносе породичном бизнису. Њихов најстарији син Бруклин се већ бави фотографијом а чак је стигао да уради модни едиторијал за неке од најпознатијих брендова. Њега на Инстаграму прати скоро осам милиона људи. Њихов средњи син, Ромео, већ двије године је заштитни знак фирме "Барбери". Из ове фирме су рекли да је његово ангажовање повећало продају овог бренда за чак 15 одсто. И њихова ћерка Харпер полако улази у бизнис, она је већ постал модна икона на инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана