Пајкић демантовао приче о разводу

Агенције
Пајкић демантовао приче о разводу

Већ данима се спекулише да ли се један од најпознатијих парова, Небојша Пајкић и Исидора Бјелица, разводи. Небојша је одлучио да први и вјероватно једини пут проговори о разводу. Колумну је написао за БКТВ.

- Довољно је да Исидора пусти два-три твита па да се цела медијска сцена у Србији прегреје и заковитла. Најпре су ми неки пријатељи, оф цоурсе и многи непријатељи, дојавили да су се у неком магазину појавиле дезинформације да се разводим и уз то инсинуације да сам може бити педер и још да по свој прилици радим о глави својој болесној супрузи.

Дакле, порука-медиј је увек инструмент неког вишег интереса. Када полиција нема елегантније решење, онда вас позову у ТВ токинг-шоу или вам траже интервју за неки таблоид или лајф-магазин. Када вам шаљу новинарке да вас ераунд миднајт шиканирају, то значи да сте пали испод сваке црте. Међутим, Нортроп Фрај тврди да падом испод црте стижемо до иронијског нивоа који нас уздиже ка миту. А овде и јесте реч о митоманији која се у приземној равни исказује као склоност сензационализму.

П.С. Нема ништа и никад од развода. Ма шта вам медији поручују - написао је Пајкић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана