Оженио се Дејан Матић, млада у 4. мјесецу трудноће

телеграф.рс
Оженио се Дејан Матић, млада у 4. мјесецу трудноће

Београд - Фолк пјевач Дејан Матић данас се у цркви Св. Василија Острошког на Бежанијској коси вјенчао са изабраницом Јеленом Ристић.

Црквеном вјенчању присуствовали су колеге-пјевачи Бане Мојићевић и Силвија Недељковић, композитор Саша Драгић и, наравно, младожењин брат Саша Матић. Свадбена поворка се након црквене церемоније упутила на Ледине у ресторан "Hollywood", гдје је склопљен и грађански брак.

Весеље је за многобројне званице уприличено на великом простору ресторана "Hollywood", а младенци су били изузетно расположени. Младожења је за ову прилику обукао свечано сиво одијело, док је млада имала вјенчаницу испод које се назирао труднички стомак.

Дејан и Јелена отпочели су везу у јануару, послије вишегодишњег пријатељства. Пар очекује принову у децембру и, како је будући тата изјављивао, тренутак рођења дјетета не може да ишчека.

- Наша љубав се догодила спонтано, а све што ми се на тај начин збивало у животу било је лијепо. Нас двоје смо планирали бебу, тако да се Јеленина трудноћа није случајно догодила. Од почетка смо знали шта хоћемо, а с обзиром на то да смо се током дугогодишњег пријатељства одлично упознали, дилеме нисмо имали – изјавио је недавно младожења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана