Оженио се Бејби Лазања

Истарски
Оженио се Бејби Лазања

Хрватски представник на Евровизији Бејби Лазања вјенчао се са својом партнерком. Млади пјевач који је у мају освојио цијели регион, а којем је измакло прво мјесто на популарном музичком такмичењу, заклео се на вјечну љубав у средњовјековној црквици у Завршју.

Млади пјевач Марко Пуришић, познатији као Бејби Лазања и његова изабраница Елизабета Ружић стали су на луди камен у мјесту гдје су се први пут и упознали, сазнаје Истарски.

Од једне од званица хрватски медији су сазнали да је вјенчање организовано у ретро стилу и да никоме није било дозвољено фотографисање. Марку је вјенчани кум био његов брат, а Елизабети њезина најбоља пријатељица. Пар је годинама заједно, а Елизабета је једном приликом открила како су се упознали.

"Упознали смо се на Инстаграму. Он је свирао у тој групи коју слушам и мислила сам да је згодан па сам га додала. Он је мене додао натраг и тако је све почело.Након првог састанка мислила сам да ми се више никад неће јавити и да је прошло грозно, али онда се јавио', испричала је у документарцу 'У сусрет Еуросонгу'.

Пјевач је љетос причао како се посебно припрема за свој дан, те је чак и одијело морало да буде посебно:

"Није још спремно, нисам смио да купим нормално одијело, него неко посебно, па сам морао да идем да га шијем. Тако да се сад шије", истакао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана