Ово су власнице најљепших облина у Холивуду ФОТО

Агенције
Ово су власнице најљепших облина у Холивуду ФОТО

У индустрији забаве, у којој је мршавост императив, оне су се усудиле да прекрше правила. Као резултат имамо успјешне даме чије су облине стекле милионе фанова широм свијета...

Ким Кардашијан

Будимо искрени, ријалити звијезду јавност је прво опазила захваљујући њеној задњици. Чим је Ким то схватила, почела је да користи свој изглед у маркетиншке сврхе, а облине су јој постале заштитни знак.

Бијонсе

Осим неоспорног талента, пјевачица је свијет освојила и својим изгледом. Бијонсе у својим пјесмама стално истиче да свака жена треба да воли своје тијело, а посебно облине којима је обдарена.

Мараја Кери

Грациозна пјевачица увијек је била синоним за пожељну женску грађу. Чини се да је с годинама добила потребно самопоуздање, па у посљедње вријеме стално истиче своје заносне облине.

Џенифер Лопез

Од спота за пјесму "Love Don’t Cost a Thing" један дио тијела Џенифер Лопез осигуран је засебно од остатка. Наравно, говоримо о "најлепшој задњици на свијету". Пјевачица истиче да њена гуза и данас задржава одличан изглед захваљујући редовним вјежбама.

Софија Вергара

Складне облине и харизма ове латино диве не престају да одушевљавају свијет, а мушкарци је упорно стављају на врх листа најсексепилнијих дама на свијету. Још у родној Колумбији Софија је захваљујући свом ватреном изгледу добила многе улоге, а чак и у својим четрдесетим не престаје да задивљује јавност.

Кристина Хендрикс

Звијезда серије "Људи с Менхтетна" захваљујући својим грудима постала је једна од најзапаженијих глумица. Кристина истиче да се некада стидјела својих облина, а онда се угојила пет килограма и схватила да воли своје ново тијело, на које је и дан-данас поносна.

Ники Минаж

Ексцентрична реперка не стиди се да у било које вријеме и на било ком месту показује своје облине. Помало нескладно грађена, Ники има урођени сексепил, којим је за кратко време стекла милионе фанова широм свијета.

Кејт Аптон

Сигурно се може рећи да је ово први модел с облинама. Наиме, откако се Кејт Аптон нашла на насловници магазина "Спортс илустрејтед" помама за њом не јењава. Ипак, њен изглед у високим модним круговима још није прихваћен, што Кејт нимало не смета.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана