Ово су славне љепотице које имају везе са мафијом

Глас Српске
Ово су славне љепотице које имају везе са мафијом

Филмске диве су се трудиле да сакрију везе са “лошим момцима”…

Иако су се трудиле да сакрију своје везе са опасним ликовима, нису успеле. На листи дама које су се “дружиле” са мафијашима су Мерлин Монро, Деби Рејнолдс, Лајза МИнели и Елизабет Харли.

Мерлин Монро

Посљедњу ноћ у свом животу култна Мерлинка је провела у “друштву” мафијаша Сема Ђанкана. Нагађа се да ју је управо поменути опасан момак наговорио да јавно призна своју аферу са тадашњим предсједником Џоном Ф. Кенедијем. Исте ноћи се Мерлин, наводно, убила.

Деби Рејнолдс

Деби је уско повезана са једном мафијашком породицом која је једна од главних у Чикагу. Током цијелог живота Деби је била најпопуларнија у Лас Вегасу. Једном су је медији питали, “шта мисли о убиствима у Лас Вегасу?”. Она је “хладно” одговорила “да се у Вегасу убијају само они који то заслужују.”

Лајза Минели

Лајза се забављала са Ђанијем Русом који је био члан мафије, а уско је била повезана са чувеном фамилијом Гамбино. Лајза је иначе била геј икона, а многима је служила као инспирација…

Елизабет Харли

Британска глумица је повезана са познатом мафијашком породицом Коломбо из Њујорка. Дони Монтемарано, вођа поменутог клана, је финансирао један филм у којем је Елизабет Харли глумила. Њих двоје су се зближили управо на тим сетовима, а глумици ни најмање не смета што је Дони један од најозлоглашенијих “рекеташа”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана