Ово су познате личности којима је забрањен улазак у Србију

ГС
Foto: Илустрација

Пјевачица Селма Бајрами јуче је задржана на београдском аеродрому, али она није једина позната личност којој је забрањен улазак у Србију

Поред ње, забрањен је улазак и реперима Јали Брату и Буби Корелију, пјевачици Јадранки Барјакатаровић, старлети Сораји Вучелић, као и звијезди Гранда Садику Хасановић.

Реперима Јали Брату и Буби Корелију, 2021. године због инцидента на наступу забрањен је улазак у Србију, због чега је отказан њихов наступ на Music Week festival-у.

Оваквој одлуци претходио је инцидент на њиховом наступу у Нишу када је члан обезбјеђења бацио са бине дечка у публику, а затим га и физички напао. То је изазвало велико незадовољство, те је чак покренута и петиција како би се забранио њихов улазак, што се на крају и десило.

Старлети Сораји Вучелић такође није дозвољен улазак у Србију. Њено име налази се у регистру безбједносно-интересантних особа. Вучелићева није протјерана из Србије, како су пренијели поједини медији, већ на територију Србије неће моћи да уђе неко вријеме. Она је са српске границе враћена пошто се њено име нашло у регистру у ком су имена безбједносно-интересантних особа којима је забрањен улазак.

И Јадранки Барјактаревић је такође забрањен улазак у Србију, а повод је пјевање националистичких стихова на политичком скупу у Подгорици.

Садик Хасановић је такође враћен са границе, јер му је такође забрањен улазак у Србију. Разлог због којег му је забрањен улазак у Србију јесте да "је утврђено да у вези с уласком и боравком странаца на територији Републике Србије постоји негативна процјена безбједносног ризика". Њему је, након што су откривени скандалозни детаљи из његове прошлости, доживотно забрањен улазак у Србију, пише Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана